• Carrer de Pau Claris, 97‎ 08004 Barcelona Spain
  • Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Tel: (+34) 657 283266
SpanishESCatalanCatal-ca_ESFrenchfr-FR
HomeSeguretat NacionalInfraestructures Crítiques

Segurpricat Consulting li assessora en la protecció d'infraestructures crítiques

Considerem necessari esmentar la tasca del Centre Nacional per a la Protecció de les Infraestructures Crítiques ( CNPIC ) és l'òrgan director i coordinador de totes les activitats relacionades amb la protecció de les infraestructures crítiques que proporcionen els serveis essencials a la nostra societat d'acord amb la nova regulació :

Llei 8 /2011, de 28 d'abril, per la qual s'estableixen mesures per a la Protecció de les Infraestructures critiques ( LIC ) .

Reial Decret 704/2011 , pel qual s'aprova el Reglament de Protecció de les Infraestructures critiques ( RIC ) .

El CNPIC té com a missió principal coordinar les activitats dels agents implicats en la protecció de les infraestructures Crítiques , tant el sector públic com el privat , per a l'elaboració de plans generals de protecció , ací como dels plans específics de sector .

Article 1 LIC Protecció d'infraestructura critiques per millorar la Prevenció , preparació i resposta davant atemptats ja amenaces que afectin infraestructura crítics. Regula les especials obligacions de les Administracions Públiques i l'operador de les infraestructures crítiques .

Article 2 LIC Operadors crítics

Són les entitats o organismes responsables de les inversions o del funcionament diari d'una instal · lació , xarxa , sistema , o equip físic o de Tecnologia d'informació designada com a infraestructura crítica ( art. 2.m , LIC ) i afecta tant del sector púbic com a privat ( art.13.2.LIC)

Entre les seves obligacions hi ha, entre altres, les següents :

- Elaborar el pla de seguretat de l' operador .

- Elaborar , si escau un Pla de Protecció específic de cada infraestructura crítica .

- Designar un responsable de Seguretat i Enllaç , que haurà de comptar amb l'habilitació de Director de Seguretat expedida pel Ministeri d'Interior.

- Designar un delegat de Seguretat per a cadascuna de les infraestructures crítiques ' .Deshacer cambios

магазин DVD фильмов
Battlefield 4 Beta обзоры, тесты, новости