• Carrer de Pau Claris, 97‎ 08004 Barcelona Spain
  • Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Tel: (+34) 657 283266
SpanishESCatalanCatal-ca_ESFrenchfr-FR
HomeSeguretat InternacionalPla d'Emergència i Autoprotecció

PLA D'EMERGÈNCIA I AUTOPROTECCIÓ INTERNACIONAL

Segurpricat.Julian Flores Garcia  Consultor Internacional de Seguretat

El pla d'autoprotecció Internacional un document específic que ha de formar part del sistema de gestió de la prevenció de riscos laborals en qualsevol centre de Treball en el extranjero.En Espanya la seva elaboració i la seva aplicació han de respondre als criteris de la normativa en vigor :

• La Llei 35/1995 , de 8 de novembre, de prevenció de riscos laborals : Mesures d'emergència (Article 20 )

• El Reial Decret 393/2007 , de 23 de març : Norma bàsica d'autoprotecció

L'Article 20 , de la Llei 31/1995 de Prevenció de Riscos Laborals estableix l'obligació de caràcter general de preveure les possibles situacions d'emergència , adoptar les mesures necessàries en matèria de primers auxilis , lluita contra incendis i evacuació , designar el personal encarregat de posar en pràctica aquestes mesures i organitzar les relacions amb serveis externs a l'empresa .

Aquesta Llei 31/1995 , però, no cobreix suficientment els requeriments de prevenció i reducció de riscos en determinats casos . Actualment , la recent " Norma bàsica d'autoprotecció " publicada per Reial decret 393/2007 , de 23 de març , si els cobreix , i estableix una estructura i uns continguts per a un major desenvolupament del pla d'autoprotecció , compatible amb els objectius i el desenvolupament que requereix l'article 20 de la Llei 31/1995 .

L'objectiu de l'autoprotecció és prevenir i controlar els riscos sobre les persones i els béns , establint les obligacions de l'empresari per aconseguir-ho. La identificació dels riscos , la determinació de les accions i mesures necessàries per a la prevenció i el control dels mateixos , així com les mesures de protecció i les actuacions a adoptar en cas d'emergència per a la seva instal · lació , garanteixen, no només el compliment amb la normativade autoprotecció , sinó també un augment de la Seguretat en definitiva és proporcionar criteris per a l'elaboració de plans d'autoprotecció i / o mesures d'emergència adaptats a les característiques de l'empresa o centre de treball a l'estranger amb un programa a desenvolupar:

• Marc normatiu específic nacional i internacional .

• Criteris d'aplicació del pla d'autoprotecció .

• Estructura i continguts

• Desenvolupaments pràctics : Divulgació del pla amb la finalitat del seu coneixement per tot el personal en cas d'actuació en cas de emergència : control d'alarmes , rutes i vies d'evacuació , sessions formatives , formació bàsica per als components de l'Equip .

магазин DVD фильмов
Battlefield 4 Beta обзоры, тесты, новости