• Carrer de Pau Claris, 97‎ 08004 Barcelona Spain
  • Email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
  • Tel: (+34) 657 283266
SpanishESCatalanCatal-ca_ESFrenchfr-FR

Segurpricat Consulting Consultoria de Seguretat Internacional li assessorem en l'anàlisi de riscos internacional de la seva empresa :

Considerem com a part fonamental del servei de seguretat integral , una exhaustiva anàlisi de les situacions de risc per a la planificació de la programació de les actuacions com la implantació i realització dels serveis de seguretat adequats , amb la realització d'estudis i assessorament de seguretat sobre situacions que puguin ocasionar risc per a les persones

Desenvolupem i implantem els següents serveis :

- Diagnòstic del risc país de latinoamerica :

Realitzem un informe previ del diagnòstic del risc del país tenint en compte les condicions específiques del sector de la seva empresa i la localització del projecte que l'empresa vol dur a terme amb aquest anàlisi de seguretat integral internacional permetrà als nostres clients potencials prevenir riscos i utilitzar els mitjans necessaris per solucionar de forma proactiva abans d'instal · lar des del primer moment amb l'avaluació i gestió de riscos externs Internacionals que li oferim facilités disposar d'una estratègia a seguir planificar , executar , auditar i millorar.

- Sistema de Control i supervisió : Normes Tècniques.

OBJECTIU : Controlar tota l'operació dels sistemes integrats de seguretat en la seva àrea , seguint les normes tècniques aplicables principalment les que estableixen directrius d'auditoria , qualitat , gestió ambiental i gestió en salut i seguretat .

1 . La Gestió en seguretat . Generalitats

2 . NTC ISO 19011 - Directrius d'auditoria .

3 . ISO 9001 . Versió 2008 - Sistema de Gestió de Qualitat .

4 . ISO 14001 . Sistema de Gestió Ambiental

5 . Gestió en seguretat BASC

6 . Gestió en Salut Ocupacional i Seguretat . OHSAS 18001

Per Segurpricat consulting com Directors de Seguretat Internacional valorem i apreciem la relació professional amb la Policia i Forces de Seguretat llatinoamericanes considerem que la nostra xarxa de relacions publiques com comercials i contactes internacionals són fonamentals en el desenvolupament del nostre negoci :

- El valor d'una bona xarxa de relacions .

- Que siguin puntuals , habituals i permanents .

- Relació que ha de perdurar en el temps

- Relació amb totes les parts de " guanyar" : Empresa transnacional en el seu negoci guanya el Consultor - Director de Seguretat guanya el Govern- Policia - Exèrcit - forces i cossos de seguretat guanyen , tots som beneficiats d'aquesta relació .

- Ha de ser una relació de " complicitat i cordialitat " i de confidencialitat : clau en la relació comercial i personal .

- Les relacions d'èxit basades en el saber estar de les dues parts , adequada comunicació / tracte mutu.

- Capacitat d'interrelació amb càrrecs / funcions i caràcters / personalitats de Veneçuela diferenciades però units amb llaços / interès professional / personal .

- La confiança en què la màxima de protecció de les persones i del patrimoni de l'empresa transnacional correspon al director de Seguretat , amb la màxima i recíproca col · laboració amb l'staff de l'empresa i autoritats policials .

- Hem de realitzar una interpretació de normativa ambigua amb criteris d'objectivitat i adaptació al risc real existent .

L'objectiu final clau de la nostra consultoria de Seguretat internacional :

- Exigir mesures de seguretat efectives i equilibrades al projecte d'internacionalització de l'empresa que ens contracti , sobre la base del risc real existent del mateix .

- Màxima col · laboració i "complicitat " de l'empresa , del Director de Seguretat i de la Policia i Forces de Seguretat.

- Hem de ser Segurpricat consulting com a Director de Seguretat internacional un col · laborador i no com una figura amb interès contraposats , per demostar a l'empresa i la Policia del Govern el que podem aportar des de la nostra funció i competències amb humilitat:

   - Resultats de reputació : Minimitzar la repercussió delictiva diversa que pogués afectar el projecte

магазин DVD фильмов
Battlefield 4 Beta обзоры, тесты, новости