• Carrer de Pau Claris, 97‎ 08004 Barcelona Spain
  • Email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
  • Tel: (+34) 657 283266
SpanishESCatalanCatal-ca_ESFrenchfr-FR

Departament de Seguretat

Segurpricat Consulting com Consultors de Serveis Integrals de Seguretat nacional i internacional desitgem ajudar a la seva empresa per a la constitució del seu Departament de Seguretat si es troba en aquelles empreses obligades per la normativa legal o si ho consideren de forma facultativa , li oferim la contractació d'un director de seguretat habilitat pel Ministeri d'Interior que li correspondrà les funcions següents:

a.El anàlisi de situacions de risc i la planificació i programació de les actuacions necessàries per a la implantació i realització dels serveis de seguretat .

b.La organització , direcció i inspecció del personal i serveis de seguretat privada .

c.La proposta dels sistemes de seguretat que resultin pertinents , així com la supervisió de la seva utilització , funcionament i conservació .

d.La coordinació dels diferents serveis de seguretat que en depenen , amb actuacions pròpies de protecció civil , en situacions d'emergència, catàstrofe o calamitat pública .

e.Asegurar la col · laboració dels serveis de seguretat amb els de les corresponents dependències de les forces i cossos de seguretat .

f.En general, vetllar per l'observança de la regulació de seguretat aplicable .

Constituït el Departament de Seguretat amb el seu director de seguretat oferint el nostre assessorament puntual d'actualització amb mesures que tendeixin al desenvolupament del mateix elaborant mesures organitzatives i de gestió .

Segurpricat Consulting li ofereix els seus serveis a través de dues àrees :

    Àrea de Formació del personal de Seguretat operatiu impartint diversos cursos i seminaris de reciclatge del personal de seguretat de la seva empresa : Vigilants de Seguretat i especialitats : Escolta i Vigilants d'Explosius , Guarda particular del camp i especialitats , Caps de Seguretat sobre les lleis i normativa actualitzades de seguretat privada que afecta les empreses de seguretat i el seu personal .

              Àrea de Consultoria Tècnica i Assessorament a través dels següents apartats

             - Creació, organització i legalització del Departament de Seguretat .

             - Elaboració de mesures organitzatives i de gestió del Departament de Seguretat .

             - Elaboració de Plans de Seguretat Integral i Anàlisi de Riscos de les seves instal · lacions.

              - Realitzem la Gestió i seguiment del compliment dels contractes de seguretat a través de Auditories de Seguretat i inspeccions de serveis.

              - Assessorament en la contractació de serveis de seguretat incloent la confecció de plans d'implantació, de plans de prova i simulacres , com la resposta a totes aquelles consultes per a l'optimització de costos de seguretat .

магазин DVD фильмов
Battlefield 4 Beta обзоры, тесты, новости